BE Offices Services

Flex offices & vergaderzaal

Een flexibele werkplek, een vergaderzaal of een postbusadres, alles is mogelijk bij BE OFFICES.

BE Offices is officieel erkend om je een professioneel adres aan te bieden. Onze snelheid en flexibiliteit zijn ongekend. Binnen no time beschikt je bedrijf over een officieel adres, enkel voor serieuze ondernemers wel te verstaan! Deontologie en wetgeving komen bij ons op de eerste plaats.

Virtuele kantoorruimte

Een virtueel kantoor of postbusadres minimaliseert de kosten van een bedrijf. Bijvoorbeeld als je altijd op de baan bent en/of geen behoefte hebt aan een vaste werkplek. Dankzij een virtueel kantoor is je onderneming bij BE OFFICES gedomicilieerd en geniet je van een professionele uitstraling en blijven je privé- en professioneel leven volledig gescheiden. Je hebt bovendien de mogelijkheid om tijdelijk gebruik te maken van een kantoortje of van een vergaderzaal wanneer nodig.

Privé kantoorruimte

Dit is de ideale optie als je op zoek bent naar een comfortabele en handige privatieve ruimte om je te concentreren op je werk.

Coworking bureau

Deze optie biedt je de sfeer en alle voordelen van een traditioneel kantoor met exclusieve voordelen voor BE OFFICES leden. Wij bieden een all-in werkplek waar een flexibel en comfortabel bureau voor je klaar staat om je administratie zorgeloos te kunnen uitoefenen, inclusief enkele voorzieningen om u even op te laden of te ontspannen.

Vergaderruimte nodig

BE OFFICES maakt het mogelijk om (occasioneel) gebruik te maken van voorzieningen en ruimtes die je nodig hebt om je netwerk te overtuigen van een samenwerking met je bedrijf, zonder onnodige huurkosten voor oppervlaktes die je niet continue nodig hebt.